Okul Öğrenci Meclisi Başkanımız

Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığına aday öğrenci belirlemek üzere,  4 Ekim 2017 Çarşamba günü sınıf temsilcisi seçimlerimizi yaptık. Meclis başkanlığı seçimleri öncesi 4. Sınıflar 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında propaganda çalışmalarını yaptılar. 16 Ekim 2017 Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz demokratik bir şekilde “Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı” seçimi için oy kullandılar. Seçim sonuçlarına göre 4-A sınıfı öğrencilerinden Ege COŞKUN meclis başkanı olmaya hak kazanmıştır.

16 Ekim 2017 tarihinde yapılan Okul Öğrenci Başkanlığı seçiminde, öğrenci meclis başkanı seçilen 4-A sınıfı öğrencisi Ege COŞKUN ilkokul müdürümüz Sayın Melek KOCATÜFEK tarafından tebrik edildi. İlkokul müdürümüz Sayın Melek KOCATÜFEK, Ege COŞKUN’a akademik ve sosyal alanda başarılı olan öğrencilerimizle her zaman gurur duyduğumuzu ifade ederek başarılı çalışmalarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Son DüzenlenmeSalı, 24 Ekim 2017 16:29