08/09/2016

Sayın Veli,

Okulumuzda 2016-2017 öğretim yılı 1.döneminde SAT Kursu açılacaktır. Bu kursun amacı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki üniversitelere kabul edilme yolunda standartlaşmış bir test olan SAT (Scholastic Aptitude Test)  sınavına öğrencilerimizi hazırlamak ve öğrencilerimize en yüksek puanları almaları yolunda gereken desteği vermek ve onların bilgi eksikliklerini gidermektir.

Bunun için alanında uzmanlaşmış A-LIST Eğitim’in ortaklığı ile yurt dışı eğitiminde Amerika Birleşik Devletleri Üniversitelerini hedefleyen öğrencilerimizin gerekli eğitimi zamanında tamamlamalarını sağlamak, öğrenme ve öğrendiğini kullanabilme becerisini geliştirmek amacımızdır.

SAT Kursu Eylül – Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak olup, kursla ilgili diğer bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Okulumuzda öğrenim görmekte olan çocuğunuzun SAT kursuna katılmasını istiyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurup 27 Eylül 2016 tarihine kadar kat müdür yardımcısına teslim ediniz.

Bilgilerinizi rica ederim.

Aydın ÜNAL
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü

SAT Kursu Başvuru Formu

SAT Kurs Programı Detayları:

Sınıf mevcudu:

max. 15 kişilik sınıflar

Kurs süresi:

25 ders saati – A-List Ortaklığı ile

Deneme Sınavları:

3 resmi SAT deneme sınavı, 8 saat

Kurs dönemi:

Eylül – Kasım 2016

Kurs Malzemeleri:

The A-List Book of Knowledge, The College Board Official SAT Study Guide, Vocabulary Videos, The Vocabulary Videos Workbook, A-List score reports, practice drills, and handouts.

Kurs Ücreti:

950 $

Kurs Başlangıç Tarihi

28 Eylül 2016 (Her Çarşamba günü)

15.30-18.00 saatleri arasında

Ücretin Son Ödeme Tarihi

27 Eylül 2016 Cuma

Hesap No / IBAN No

TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdürlüğü

Denizbank Tunalı Hilmi Şubesi

Hesap No: 5570-277496-366

IBAN    : TR55 0013 4000 0002 7749 6000 49

*Dekontun Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Kursumuzun ücreti belirli bir öğrenci adedi hedeflenerek verilmiştir. Kursumuzdan ilk dersten sonra ayrılmak isteyen öğrencilerimiz katıldığı kadar ders ücretini ödedikten sonra kalan bakiyenin %50 sini iade alacaklardır.