Haberler

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldılar

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldılar

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz, 22 Haziran 2015 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende İlköğretim Okulu Müdürümüz Zühal Üstündağ konuşma yaptı. Okul Müdürümüz konuşmasında yöneticilerimize destekleri, velilerimize fedakarlıkları, öğretmenlerimize de özverileri nedeniyle teşekkür ederek öğrencilerimize şöyle seslendi: "Sevgili Kolejliler, Ulu Önderimiz Atatürk’ün  kurduğu ve onun evrensel ilkeleriyle yaşattığımız Kolejimizin değerli mezunları çağdaş, akılcı ve yaratıcı bir eğitim aldınız. Sahip olduğunuz değerler ve kazandığınız bilgi ve donanımlarla son derece güçlüsünüz. Sizleri güvenle ve gönül rahatlığıyla lisemize uğurluyorum. Hepinizi en içten duygularımla kutluyorum. Yolunuz açık olsun." 

Programı sunan İdari Koordinatörümüz Zerrin Benli, liseye uğurladığımız öğrencilerimizden Serra ve Bora’yı kürsüye davet etti. Öğrencilerimiz kendi bakış açılarından Kolej yıllarını ve Kolejli olmayı bizlere anlattılar.

Törende akademik başarısına göre ilk 10'a giren öğrencilerimizin isimleri açıklandı. Okul birincisi ve 8. sınıflar ikincisi Türker Uğuş, okul ikincisi Engin Güçlüol ve okul üçüncüsü Burcu Gülşah Alıcı’ya Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu tarafından sertifika ve ödülleri sunuldu.

Okul düzeyinde ilk on dereceye girerek çeşitli oranlarda Vakfımızın başarı bursunu kazanan öğrencilerimize ise sertifika ve ödülleri, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bülbüloğlu tarafından verildi. 

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Kutluhan Olcay, Okul Aile Birliği Başkanı Alev Akkerman ve Koruma Derneği Başkanı Yeşim Kabalak da ilk üçe giren öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Kutluhan Olcay, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına tüm öğretmenlerin şahsında Ortaokul Müdürümüz Zühal Üstündağ'a teşekkür çiçeği sundu.

5, 6 ve 7. Sınıflar düzeyinde ilk üçe girerek Vakfımızın başarı bursunu kazanan öğrencilerimiz ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Ahmet Çörtoğlu’nun elinden aldılar.


Ödül seramonisi, Kolej ruhunu spora da taşıyarak okulumuza şampiyonluklar kazandıran okul takımlarımız ile devam etti. Türkiye derecesi elde eden okul takımlarımıza ödülleri TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Selçuk Börekçi tarafından verildi.

Törende ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz de ödüllendirildiler. ISMTF Matematik Yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize ödülleri, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Saymanı Semih Apa, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz Deniz Sungur ve İncihan Usluel, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Okul Müdürlerimiz Zühal Üstündağ, Aydın Ünal ve Neşe Aşıcı Özmeriç ve Müdür Başyardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan tarafından verildi. BTEC mesleki eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz ise Sosyal Medya alanında belgelerini Müdür Başyardımcımız Meral Karakaş’ın elinden aldılar.  

Ödüllerin takdiminin ardından konuşma yapan okul birincisi Türker Uğuş, “Ben geleceğin genç meşalesi, ilerlediğim yolda kendimi ve çevremdekileri aydınlatacağıma söz veriyorum. Ülkem için hep çalışacağım. Ne mutlu Kolejlilere, ne mutlu Türkiye’nin aydınlık geleceğine” diyerek alkış aldı. Okul ikincisi Engin Güçlüol, İngilizce konuşmasıyla, Öğrenci Meclis Başkanı Barkın Kenet ise mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Daha sonra şube sırasına göre adları okunan 8. sınıf öğrencilerimiz, alkışlar eşliğinde podyumdan geçerek öğretmenlerinin ellerinden sertifikalarını aldılar.

Törenin sonuna yaklaşırken okul birincimiz Türker Uğuş,  7. sınıflar birincisi Kutay Tire’ye okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti. Verilen komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrenciler, Kolej Marşı ve havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

 
Son DüzenlenmePazartesi, 28 Eylül 2015 10:44