Haberler

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADIK

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 25 Kasım akşamı Ankara JW Marriott Otel’de gerçekleştirilen organizasyonla Öğretmenler Günü’nü kutladık. 

Gecenin açılışında öğretmenlerimize seslenen Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, "Öğretmenler, Cumhuriyet sizin eseriniz olacaktır” diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Okulunda, TED Ankara Koleji’nde, aklın ve bilimin yolundan ayrılmadan, çağdaş, aydınlık, özgür ve laik gençler yetiştirdik. Bugün de aynı anlayış ve kararlılıkla yetiştirmeye  devam ediyoruz, çünkü bizlere emanet edilen Cumhuriyet’i korumak ve yüceltmek, öğretmenlik mesleğinin en kutsal görevidir. Sizler bu anlayışla Cumhuriyet’in ilkelerinden, Atamızın devrimlerinden ayrılmadan büyük bir özveri ve emekle çalışıyorsunuz eminim. Yetiştirdiğiniz öğrenciler ve Kurumumuz sizlere minnettardır. Sağolun, varolun, emeğinize sağlık." diyerek Öğretmenler Günü'nü kutladı. 

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. Çörtoğlu konuşmasında "Ülkemiz, siz aydın öğretmenlerin yetiştirdiği Cumhurıyetçi, laik, devrimci çocuklar sayesinde bugün ayakta kaldı." diyerek Cumhuriyeti devam ettirecek, geleceğini sağlayacak insanları yetiştiren aydın öğretmenler olduğu sürece Cumhuriyet'in, ilelebet payidar kalacağını vurguladı. Ahmet Çörtoğlu sözlerini  Atatürk’ün veciz bir sözü ile sonlandırdı: “İnsanlığın düşmanı karanlıktır, karanlığın düşmanı da Siz Öğretmenlersiniz.”

Kurumumuzda 10, 15, 20, 25, 30, 35 ve 40. hizmet yılını doldurmuş yönetici, öğretmen ve çalışanlarımızın hizmet plaketi ile ödüllendirildiği geceye hep birlikte söylenen Kolej Marşı ve 10. Yıl Marşı damgasını vurdu. Akşam yemeği ve müzik dinletisi ile devam eden kutlamada öğretmenlerimiz hoşça vakit geçirdiler.

Son DüzenlenmePazartesi, 28 Kasım 2016 09:09