Logo
Bu sayfayı yazdır

8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantıları Başladı

8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantıları Başladı

8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantıları Başladı 

2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonunda okulumuzun 8. sınıfından mezun olarak Lise Kısmımıza kayıt yaptırmaya hakkı kazanacak öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantıları 12 Ocak’ta başladı. Ortaokul Konferans Salonunda Lise Müdürümüz Aydın Ünal, Müdür Yardımcımız Tamer Atacan, IB Koordinatörü Mine Mavioğlu, Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Koordinatörü Metin Genç, Uluslararası Programlar ve BTEC Koordinatörü Mustafa Üstünışık, IGCSE Programı Koordinatörü Nilgün Yücel ve ISE World Temsilcisi Derya Berberoğlu’nun  katılımıyla düzenlenen toplantılarda TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi hakkında öğrencilerimize ön bilgilendirmede bulunuldu.

Lise Müdürümüz toplantıya “8. sınıf öğrencilerimize ortaöğretimdeki eğitim ve öğretimin sabır isteyen yolculuğunda başarılı olmaları için gerekli her türlü bilgiyi, beceriyi ve imkanı en üst düzeyde veren İlkokul ve Ortaokulumuzun Değerli Müdürü Sayın Zühal Üstündağ ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Lisedeki akademik programların çok derinliği olan konular olduğunu, tüm detayların iki saate sığdırılamayacağını ancak program sorumluları tarafından en net ve en kısa sürede öğrencilere bilgi verileceğini açıklayan Aydın Ünal, bugünün gençlerinin bilgi teknolojileri konusundaki becerileri düşünüldüğünde detaylı bilgiye okulumuzun web sayfalarından ulaşacaklarını ümit ettiğini ifade etti.

Daha sonra okulumuzun kuruluşundan bu yana en uzun soluklu programı olan Ulusal Program ve geneli ilgilendiren hazırlık atlama sınavı, başarı kriterleri ve ödüllendirme, seçmeli ders paketleri ile ilgili bilgi aktarıldı. 


Ardından IB, BTEC, IGCSE Programları ve kazanımları hakkında program koordinatörlerimiz bilgi verdiler. Kanada ile yürütülen değişim programı ve başvuru koşulları ISE World Temsilcisi tarafından öğrencilerimize aktarıldı. Öğrencilerimiz için oldukça aydınlatıcı olan bilgilendirme toplantıları 13 Ocak’ta da devam edecek. 18 Ocak Pazartesi günü ise 16.15-18.15 saatleri arasında ilkokul amfi tiyatroda  velilerimiz için bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.


 
Son DüzenlenmeÇarşamba, 13 Ocak 2016 09:27
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000