İyilik Bulaşıcıdır

LÖSEV KULÜBÜ olarak sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi kapsamında, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü, 08.15 /12.00 saatleri arasında, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden SEVGİ ÇAĞLAR ve Müdür Yardımcısı SALİH KAYA’nın rehberliğinde LÖSEV Köyü’nde bir atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmaya 9-S sınıfı öğrencilerimiz ve 12-Y öğrencilerimizden LÖSEV KULÜBÜ temsilcisi DERİN DOĞA ÖZAZAR katılmışlardır.

LÖSEV’in ve köyün kuruluş amacının tanıtımından sonra, hasta çocukların anneleri tarafından öğrencilerimize, bağış amaçlı kek ve süt ikramları yapılmıştır. LÖSEV’de bağış amaçlı satışa sunulan ürünler, yıllardır anneler tarafından büyük bir özveriyle ve emekle hazırlanmış özgün ürünlerden oluşmuştur. Öğrencilerimiz, köyün o günkü gereksinimine göre, annelere yardım amaçlı, küçük kutu yapımı çalışmalarına katılarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha anlamışlardır. Sınıf içi çalışmaların yanında bu tür etkinliklere katılmanın, kişisel gelişimleri açısından önemi bir kez daha vurgulanmış ve yardımlaşmanın sosyal yaşamın her alanında yapılması gereken bir eylem olduğuna dikkat çekilmiştir; çünkü iyilik bulaşıcıdır.