Logo
Bu sayfayı yazdır

2022 Mezunlarımız Atamızın Huzurunda

2022 Mezunlarımız Atamızın Huzurunda

IMG 1575kapak

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi 2022 mezunları, Lise Müdürümüz Tamer Atacan, idareci ve öğretmenlerimizle birlikte 24 Haziran 2022 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Lise Müdürümüzün mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular. Daha sonra öğrenci temsilcilerimizle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Lise Müdürümüz, burada Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

Aziz Atam;

91 yıl önce yaktığınız eğitim meşalesi hiç sönmeden elden ele bugünlere kadar geldi. Sizin vefatınızdan bir yıl sonra yirmi iki mezun veren TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, bugün dört yüz atmış dokuz mezunuyla sizin huzurunuzda olmanın ve size minnetlerini sunmanın kıvancını yaşıyor. 

Onların öğretmenleri olarak en kıymetli mirasınız olan  “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek” ilkesi doğrultusunda azimle çalışmaya ve sizin yaktığınız meşalenin ışığını dünyanın ve ülkemizin her köşesine yaymaya ve en büyük düşman olan “cehaletle” mücadele etme yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

Sizden devraldığımız bu meşaleyi bizden sonraki nesillere gururla aktarmaya devam edeceğiz. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek var olması adına bugün burada saygıyla huzurunuza gelen 2022 mezunlarımız ve onların değerli öğretmenleri adına size söz veriyoruz! Emanetiniz olan bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. 

Ruhunuz şâd olsun. 

Tamer ATACAN
TED Ankara Koleji Vakfı
Özel Lisesi Müdürü

Son DüzenlenmeCuma, 24 Haziran 2022 12:40
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000