Logo
Bu sayfayı yazdır

Anaokulu Öğrencilerimiz Geleneksel Ülkeler Gösterisini Sergilediler

Anaokulu Öğrencilerimiz Geleneksel Ülkeler Gösterisini Sergilediler

IMG 736722

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız Anaokulumuzun geleneksel “Ülkeler Gösterisi” ile başladı. Anaokulu A3 ve A2 sınıflarımızın öğretmenleri ile birlikte seçtikleri bir ülkeyi tanıdıkları, dünya haritasındaki yerini, tarihi ve kültürel özelliklerini öğrendikleri ve daha sonra velilerine hazırladıkları “Ülkeler Gösterisi”ni her yıl olduğu gibi beğeniyle izledik.

A3 Sınıfının açılış dansı ile başlayan gösteride A2 Beyaz Sınıf İtalya’yı, Mavi Sınıf Meksika’yı, Lila Sınıf Güney Afrika’yı, Yeşil Sınıf Amerika Birleşik Devletleri’ni, Mor Sınıf Hindistan’ı, Kırmızı Sınıf Küba’yı, Turuncu Sınıf İspanya’yı, Sarı Sınıf Çin Halk Cumhuriyeti’ni, Turkuaz Sınıf İngiltere’yi ve Pembe Sınıfı güzel yurdumuz Türkiye’yi canlandırdılar.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocukları ile birlikte tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramın kendileri için ne büyük anlamlar taşıdığını en güzel biçimiyle ifade eden öğrencilerimiz, final sahnesinde hep birlikte İzindeyiz Yüce Atam ve Kolej Marşı’nı söylediler. Gösteriyi izleyen velilerimiz de öğrencilerimizin bu coşkusuna alkışlarla ortak oldu.

Son DüzenlenmePerşembe, 21 Nisan 2022 09:45
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000