Logo
Bu sayfayı yazdır

Geleneksel Fizik, Kimya ve Biyoloji Günleri’ni Gerçekleştirdik

Geleneksel Fizik, Kimya ve Biyoloji Günleri’ni Gerçekleştirdik

FKB21

Temel bilimlerin hayatımızdaki yeri ve öneminin vurgulanması, bilimsel düşünme becerisinin geliştirilmesi, araştırma ve deney yoluyla öğrencilerimizin bilimin eğlenceli yanlarını keşfetmeleri amacıyla Lise Kısmımızda her yıl Fizik, Kimya ve Biyoloji (FKB) Günleri düzenlenmektedir.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir,fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir.” sözlerinden aldığımız ilhamla gelenekselleştirdiğimiz FKB Günü Etkinliği, bu yıl 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. 100 öğrencinin katıldığı etkinlikte 30 bilimsel proje sergilendi. Etkinliğe ilgi ve katılım oldukça yoğundu. Gün boyunca öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları ziyaretçileriyle paylaştılar. Kimya Zümresi öğretmenleri tarafından Kolej Sokağı’nda gerçekleştirilen deneyler büyük ilgiyle izlendi. 

Etkinliğe katılan öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı kutlar, bilim yolundaki başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 19 Ocak 2022 13:26
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000