Logo
Bu sayfayı yazdır

90. Yıl Mezunlarımızı Uğurladık

90. Yıl Mezunlarımızı Uğurladık

TED Ankara Koleji’nin 90. yıl mezunlarını, 29 Haziran 2021 tarihinde stadyumumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle üniversite öğrenimlerine uğurladık. 12. sınıf öğrencilerimizin diploma aldıkları tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Lise Müdürümüz Sedef Eryurt mezunlarımıza seslendiği konuşmasında “Sevgili 2021 Mezunları, unutmayınız ki sizi güçlü yapan sadece bilginizin somut bir belgesi olan diplomalarınız değildir. Bilgiyi üretmenin, deneyim ve birikimle yaşama yön vermenin daha değerli olduğunu unutmayın. 1931 yılından bu yana sadece eğitim veren değil, eğitime yön veren bir kurum olarak varlığını sürdüren Okulumuzun kuruluşunun 90. yılında mezun olmanın onur ve gururunu yaşamınız boyunca hissedin. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Törende Okul 1.si Yunus Alp Bıyıkoğlu, Okul 2.si İdil Görgülü ve Okul 3.sü İlke Latifoğlu’na Türk Eğitim Derneği adına Genel Başkan Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş ve Okul Aile Birliği adına Başkan Ayşe Kuzucu ödüllerini sundu. Okul 4.-10.suna ödülleri ve diplomaları Genel Müdürümüz Sevinç Atabay tarafından verildi. TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Yılın Sporcusu Ödülü’nü, yüzme branşında milli ve rekortmen sporcumuz Defne Taçyıldız’a verdi. Mezunlar Derneği Başkanı Necdet Akdaş, tüm mezunlar adına Okul Müdürümüz Sedef Eryurt’un şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Ödüllerin verilmesinin ardından Okul 1.si Yunus Alp Bıyıkoğlu ve Okul 2.si İdil Görgülü mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmalarını yaptılar. Yunus Alp Bıyıkoğlu, Okul 1.liğini simgeleyen plaketi yaş kütüğüne çaktı ve 11. sınıflar 1.si İris Yazıcı’ya Okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

Son DüzenlenmeSalı, 29 Haziran 2021 20:05
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000