Logo
Bu sayfayı yazdır

2019-2020 Lise Kısmı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

2019-2020 Lise Kısmı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Lise Kısmımızdan mezun olan, ancak pandemi nedeniyle diploma törenlerini gerçekleştiremediğimiz mezunlarımız, 28 Haziran 2021 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan törende, Lise Müdürümüz Sedef Eryurt mezunlarımıza şöyle seslendi: “Sevgili Kolejliler, sizleri okulunuzda edindiğiniz bilgi, donanım ve unutulmayacak birçok anıyla üniversite yaşamına uğurladık. Bu birikiminizin size sağladığı özgüven ve cesaretle karşılaşacağınız her türlü zorluğu aşacağınıza inanıyoruz. Başarılı olmak adına öncelikle kendinize hedefler belirlemeli, bu hedefe giden yolda yılmadan çalışmalısınız. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi “Hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır. O da çalışkan olmaktır.” TED Ankara Koleji ailesi olarak özgüven ve özsaygısı yüksek, toplumsal ve evrensel sorunlara çözüm üreten ve en önemlisi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün açtığı yolda, onun ilke ve devrimlerini kendine pusula olarak belirleyen öğrenciler yetiştirmeyi amaçladık. Bizler, bu mücadelenin ürünü olan sevgili gençlerimizi; öğrenmeyi içselleştiren, toplumun her alanına ışık tutan bir meşale olarak yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz... Hepinize yaşam boyu başarı ve mutluluk diliyoruz. Sizleri asla unutmayacağız. Yolunuz açık olsun.”

Törende Okul 1.si Kutay Tire, Okul 2.si Ada Yıldırım ve Okul 3.sü Simay Atalay’a Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu diplomalarını verdi. Okul düzeyinde 4.-10. olan mezunlarımız ise diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanımız Necdet Akdaş, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşe Kuzucu’nun elinden aldılar. Mezunlar Derneği Başkanımız Necdet Akdaş, tüm mezunlar adına Okul Müdürümüz Sedef Eryurt nezdinde öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu. TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Yılın Sporcusu Ödülü’nü, Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi ve okulumuzu temsil edecek milli ve rekortmen sporcumuz Deniz Ertan’a teslim etti.

Ödüllerin verilmesinin ardından Okul 1.si Kutay Tire ve Okul 2.si Ada Yıldırım mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmalarını yaptılar. Kutay Tire Okul 1.liğini simgeleyen plaketi, yaş kütüğüne çaktı ve 11. sınıflar 1.si Yunus Alp Bıyıkoğlu’na okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Merasimin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

 

Son DüzenlenmePazartesi, 28 Haziran 2021 19:57
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000