Logo
Bu sayfayı yazdır

Kapadokya Gezisi

Kapadokya Gezisi

Lise Kısmı Gezi Kulübünün ve Coğrafya Zümresinin organizasyonuyla, 02/03 Kasım 2019 tarihlerinde,11 Ü/V/Z sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Kapadokya gezisi  gerçekleştirildi. 37 öğrencimizin katıldığı geziye öğretmenlerimizden Sidar Çakan, Aylin Ergül, Zerrin Can ve Mustafa Caner Dinçer rehberlik etti. 

Kapadokya yöresi gezimiz önce Tuz Gölü ve çevresi izlenimleri ile başlamış, sabah Has Dönerde yapılan kahvaltı sonrası Narlıgöl, Selime bölgesi ve Ihlara vadisi gezilmiştir. Öğle yemeğini Hanedan Restaurant’ta yedikten sonra grubumuz, Dervent Vadisi ve Güray Seramik Müzesini gezmiş, çömlek yapıma dair bilgiler almışlardır. Ürgüp Ramada Otel’de konaklayan grubumuz,  2. Gün turuna, Güvercilik vadisini gezerek başlamış, Kaymaklı Yeraltı şehrini gezdikten sonra, Avanos Uranos Restorant da öğle yemeği yemiş, sonrasında ise Paşabağı ve Göreme Açık hava müzelerini gezerek neşe içinde Ankara’ya dönmüştür.

Sonbaharın tüm renklerinin görüldüğü, tarihin doğanın içi içe bulunduğu yöre de öğrencilerimiz, tarihi ve coğrafi bilgilerini tazelemiş görerek öğrenmenin keyfini yaşamıştır.

Son DüzenlenmePazartesi, 04 Kasım 2019 09:05
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000