Logo
Bu sayfayı yazdır

Bilim İnsanı Yetiştirme Programımız 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Bilim İnsanı Yetiştirme Programımız 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Bilim İnsanı Yetiştirme Programımız (BİYP), dokuzuncu dönem mezunlarını verdi. 17 Haziran 2019 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 67 öğrencimiz sertifikalarını aldı.

Lise Müdürümüz Sedef Eryurt öğrencilerimize seslendiği konuşmasında, “TED Ankara Koleji’ndeki 4 yıllık eğitim yaşantısını noktalamış bulunmaktasınız. Okulumuzun geçirdiğiniz dört yıllık süreçte her öğrenci gibi akademik ve bireysel gelişiminize büyük katkılarda bulundunuz. Bunun yanında sizler bilim insanı idealine yaraşır bir şekilde daha yoğun, bilimsel, tempolu bir öğrenim yaşantısı tecrübe ettiniz. Sevgili öğrenciler, yaşamınız boyunca araştırmaktan, sorgulamaktan, Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, ülkesini daha aydınlık günlere götürmek için çalışan Ankara Kolejli gençler olmaktan hiç geri durmayın. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

BİYP Koordinatörü Demet İzgü, programın bugüne kadar 358 mezun vermiş ve akademik başarısı yüksek öğrencilerin tercih ettiği bir program haline geldiğini belirtti. 

BİYP Kat Müdür Yardımcalarımız Hande Kutlu ve Hasan Altınışık da kısa birer konuşma yaparak mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Öğrencilerimizin dört yıllık süreçteki düşüncelerini ve biriktirdikleri anıları gösteren kısa filmin izlenmesinin ardından sertifikaların dağıtımına geçildi.

Öğrencilerimiz velilerimizin alkışları eşliğinde sertifikalarını aldılar.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000