Okullararası Minikler Satranç Turnuvasında Birinci Olduk

Ankara Satranç Federasyonu tarafından 29 Mayıs – 01 Haziran 2018 tarihlerinde Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı AVM’de gerçekleştirilen Okullararası Satranç Turnuvası’na Ankara’daki okullardan yaklaşık 140 takım katılmış olup, turnuvaya satranç çalıştırıcımız Teoman ULUCAN rehberliğinde katılan takımlarımızdan kategorilerinde ilk beşe 4 takımımız girmiştir.

Minikler B Kategorisi’nde yarışan takımlarımızdan

Birinci:
Kerem AKSOY (2-C), Ediz AKSOY (2-E), Doruk BİNGÖL (2-F) ve Pamir Derin DİKER (2-O)’den oluşan takımımız.

Minikler A Kategorisinde yarışan takımlarımızdan

İkinci:
Tuna LAÇİN (3-K), Tuna BİLEN (4-G), Erdem Alp ÜNAL (4-K), Yiğit HİZARCIOĞLU ve Alperen GÖKDOĞAN (4-P)’dan oluşan takımımız

Dördüncü:

Yiğit BACINOĞLU (3-B), Ender ŞEN (3-J), Alper Cenk ÖZTÜRK (3-K), Kaan BAYRAMOĞLU (4-C),  Poyraz ANGIN (4-C), Çağan Aras İNCEL (4-R) oluşan takımımız.

Beşinci:

Ulaş KARAKILIÇ (3-L), Mete AKSAKAL (3-P), Osman Murat DOĞU (4-E), Ali Serdar KARAHAN (4-E), Orkun KÜÇÜKGÜNGÖR (4-İ) ve Can ÇELEBİ (4-G)’den oluşan takımımız.

Yarışmaya katılan takımlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeSalı, 05 Haziran 2018 14:42