VAKFIMIZ İLKOKUL 2, 3, 4 VE ORTAOKUL 5. SINIFLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN
İLKOKUL 2, 3, 4 VE ORTAOKUL 5. SINIFLARA
SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

İlkokul 2, 3, 4 ve Ortaokul 5. sınıflara aday kaydı yaptırmak isteyen velilerin, öncelikle başvuru kılavuzunu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Online aday kaydı başvurusu yapan veliler, Okul Müdürlüğümüz tarafından 30 Ocak 2023 saat 09.00’dan 24 Şubat 2023 saat 17.00’ye kadar yapılacak onay işleminden sonra sınav giriş belgesi dökümünü alabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ADAY KAYIT BAŞVURUNUZA BAŞLAMADAN ÖNCE...

Hatasız ve geçerli bir başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen hususlara azami özen gösterilmesi gerekmektedir.

• Aday kaydı için tüm açıklamaları okuyunuz.
  • Aşağıdaki linke tıkladığınızda ekranınıza gelecek olan Aday Başvuru Formu’nun doldurulup, aşağıdaki tüm belgelerin PDF/JPG formatında elektronik ortama aktarılması gerekmektedir.

Aday öğrencinin;

• Son altı ay içerisinde çekilmiş fotoğrafı,
  • T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartının arkalı-önlü fotokopisi,
  • Öğrenci belgesi (e-Devletten alınabilir).

TÜM AÇIKLAMALARI VE YUKARIDA YER ALAN
BAŞVURU KILAVUZUNU DİKKATLE OKUDUM,