TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ ALIMI

2021 – 2022 EĞİTİM YILI ANAOKULU ONLINE ADAY KAYIT BAŞVURU FORMU

Değerli Veli Adayları,

Online aday kayıt randevu sistemi 5 Nisan 2021 Pazartesi günü açılacaktır.
Kayıtlarımız online olarak gerçekleştirilecektir. Kayıt için istenen belgelerin tarafınızca dijital olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
Konuya ilişkin bilgiler aşağıda bulunan “Anaokulu Aday Öğrenci Kayıt Kılavuzu”nda yer almaktadır. Kılavuzu dikkatlice incelemenizi rica ederiz.

Anaokulu Aday Öğrenci Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız

Anaokulu Aday Kayıt Başvuru Formu İçin Tıklayınız

>> ANAOKULU Sanal Tur <<

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN

İLKOKUL 2, 3, 4 VE ORTAOKUL 5. SINIFLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

İlkokul 2, 3, 4 ve Ortaokul 5. sınıflarına aday kaydı yaptırmak isteyen velilerin, öncelikle başvuru kılavuzunu dikkatlice incelemeleri ve aşağıdaki linkte yer alan Aday Başvuru Formu'nu doldurmaları gerekmektedir.

Online aday kaydı başvurusu yapan veliler, Okul Müdürlüğümüz tarafından 26 Nisan 2021 saat 09.00’dan 21 Mayıs 2021 saat 17.00’ye kadar yapılacak onay işleminden sonra sınav giriş belgesi dökümünü alabileceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ADAY KAYIT BAŞVURUNUZA BAŞLAMADAN ÖNCE...

Hatasız ve geçerli bir başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen hususlara azami özen gösterilmesi gerekmektedir.

• Aday kaydı için tüm açıklamaları okuyunuz.
  • Aşağıdaki linke tıkladığınızda ekranınıza gelecek olan Aday Başvuru Formu’nun doldurulup, aşağıdaki tüm belgelerin PDF/JPG formatında elektronik ortama aktarılması gerekmektedir.

Aday öğrencinin;

• Son altı ay içerisinde çekilmiş fotoğrafı,
  • T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartının ön ve arka yüzü,
  • Öğrenci belgesi (e-Devletten alınabilir).

TÜM AÇIKLAMALARI VE YUKARIDA YER ALAN BAŞVURU KILAVUZUNU DİKKATLE OKUDUM,
KABUL ETTİM VE ADAY KAYDI BAŞVURUMA BAŞLAMAK İSTİYORUM