11. Geleneksel Liselerarası Matematik Yarışması

11. GELENEKSEL LİSELER ARASI MATEMATİK YARIŞMASI

Matematik Afis 2022 copy

YARIŞMANIN AMACI:
Bu yarışmada bilimsel bir aktivite çerçevesinde, okullar arası etkileşimi arttırarak öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak ve öğrencilere matematiğin farklı yönlerini keyifli bir yarışma ortamı içerisinde göstermek ve yeni bakış açıları kazandırmak amaçlanmaktadır.

HEDEF KİTLE:
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında öğrenim görmekte olan 10. sınıf ve 11. sınıf öğrencileri bu yarışmaya katılma hakkına sahiptirler. Yarışmaya katılan öğrencilerin hepsi 11.sınıf müfredatının sonuna kadar sorumlu olacaklardır.

KATILACAK OKULLAR VE ÖĞRENCİ SAYISI:
Yarışmaya tüm TED Okulları’nın 10. ve 11. sınıf öğrencileri katılabilecektir. Belirtilen okullar dışında kalan özel ve resmi etüt merkezleri, bilim merkezleri ve dershanelerden gelen başvurular kabul edilmeyecektir.
Her okuldan 3 asil öğrenci ve 1 yedek öğrenci olmak üzere toplam 4 öğrenci katılabilecektir. Asil üyelerin yarışmaya gelememesi durumunda  başvuru formunda belirtilen yedek üye dışında bir öğrencinin yarışmaya katılması mümkün olmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SON BAŞVURU TARİHİ:
Başvurular www.tedankara.k12.tr adresinde bulunan başvuru formu doldurularak kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 15 NİSAN 2022 olup bu tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
Yarışmaya katılım ücretsizdir.

YARIŞMA KAPSAMI:
Yarışmamız 14 mayıs 2022 Cumartesi günü, 09.00-15.45 saatleri arasında düzenlenecek; okul olarak ve bireysel olarak birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecektir. Söz konusu etkinlik çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

ÖDÜLLER:
Bireysel Birincilik Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi
Bireysel İkincilik Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi
Bireysel Üçüncülük Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi,
Okul Birinciliği, İkinciliği, Üçüncülüğü: Plaket
Okul Grup Olarak Birincilik Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi,
Okul Grup Olarak İkincilik Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi,
Okul Grup Olarak Üçüncülük Ödülü: Madalya, Katılım Belgesi,
* Katılım Belgesi, Madalya ve Plaket Okullara Posta Yoluyla İletilecektir.

JÜRİ ÜYELERİ:
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdür Yardımcısı ve Matematik Öğretmeni Ali Oktay Koç, Matematik Öğretmenleri, Eser Yapıcı, Elif Sarıgöz Kütük, Ahmet Duran ve Tuğba Taş

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Özge Keskin / TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Matematik Zümre Başkanı
0312 586 90 00 / Dâhili: 1617  (Matematik Zümresi)

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi internet sitesi: www.tedankara.k12.tr
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Faks Numarası: 586 90 70

Son DüzenlenmePazartesi, 25 Nisan 2022 15:33
Bu kategoriden diğerleri: Aşı Karşıtlığı Hk. »